| Zayıflama Kapsülleri - Zayıflama Hapları - Zayıflama İlaçları Zayıflama kapsülleri, zayıflama hapları, zayıflama ilaçları. |
|
|||||||
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Tengda Zayıflama Kapsülü - Zayıflama Hapı
Modern tıp bilimi, insanın şişmanlamasının, aşırı gıda alımından açığa çıkan kalorinin absorbsiyonu sonucu oluştuğunu kanıtlamıştır. İnce bağırsaklar fazla kaloriyi yağa çevirir ve bunları ince bağırsaklar etrafında biriktirir, saklar ve korur. Bu nedenle, “şişman insanın önce göbeği, zayıf insanın ise önce burnu görünür” derler. Daha sonra, bu yağ dokusu kısım kısım etrafa yayılır. Uluslararası kilo verme otoriteleri, kilo vermede önce “karın bölgesinin incelmesi” teorisini ileri sürmüşlerdir. Karın bölgesini incelten, kalçaları toparlayan “HEMEN İNCELİN” kapsülleri, limon, ponkan mandalina, kivi, guarana meyvası, fenugreek tohumu, fındık gibi kilo verdirme etkisi olan çeşitli doğal bitkilerden seçilip modern bilim ve teknoloji ile rafine edilmiştir. Güvenli ve non toksik (zehirli olmayan) hızlı etkili, az dozla karakterizedir. Karın incelmesi ve hızlı kilo vermede, yüksek oranda pektin, bitki kolejeni, C vitamini, potasyum ve birçok mikro elementten oluşan “hemen incelin” kapsülü; kalça şekillendirmesindeki tek meyveli formüldür. Özellikle kalça derisini sıkılaştırarak, ince bel ve şekillenmiş kalçaların güzel ve sağlıklı görünmesini sağlayan bir formüldür. TENGDA ÖZELLİKLERİ: 1- Bitkiler yoluyla doğal ve sağlıklı kilo verme, 2- Kullanıcılarında dikkat etmesi ile geriye dönmeksizin güzel kalçalara ve ince bele sahip olma, 3- Meyve kokusu 4- Aynı gün etkisini hissettirir. 5- Özelikle bel bölgesine yönelik incelme 6- Ve her gün sadece bir kapsül. TENGDA ESAS İÇERİK: fındık, Fenugreek tohumu, guarana meyvesi, kivi, konjaku ekstresi, tatlı patates selülozu Her kapsül içeriğindeki bitkilerden gelen 600µg flavonoid içerir. TENGDA'NIN SAĞLIK FONKSİYONU: Kalça, baldır ve karın bölgesinde kilo kaybı TENGDA'YI KİMLER KULLANABİLİR: Basit şişmanlığı olan kişiler yanında, karın bölgesi yağlanması çok fazla olan kişiler, tekrarlayan diyetlerle kilo veremeyen kişiler, karın bölgesi kilolu olanlar.. TENGDA'YI KULLANMAMASI GEREKEN KİŞİLER: çocuklar, hamile kadınlar, kalp hastaları, hipertansiyon, apopleksi (felç) hastalığı aile hikâyesi olanlar, böbrek hastalığı olanlar kullanmamalıdır. TENGDA KULLANIM VE DOZ: Günde bir kapsül, kahvaltıdan önce veya sonra. Not : Sipariş verebilmeniz için sizlere site adresi veremiyoruz. Çünkü bu tür kapsüllerin/hapların sahtelerinin çokluğu nedeniyle hiç bir siteye güvenmiyoruz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
Sevgili y/n öncelikle böylesine güzel bir site oluşturduğunuz için sizi tebrik ederim. Ben 2006 yılından beri zayıflama ürünleri hakkında bilimsel araştırmalar yapan ve bunları üyelerimizle paylaşan biriyim. Burada tengda hakkında genel bir açıklama yapmışsınız onu gördüm ve bende bu konuda bir kaç satır yazmak istedim. Öncelikle tengda lidayı yan etkileri yüzünden kullanamayan üyelerimiz için yaklaşık 1,5 yıl araştırılmış ve denenmiş daha sonra insanlara tavsiye edilen bir üründür. Tengdanın en büyük özelliği kilosu az olan kişilerinde rahat bir şekilde yan etki hissetmeden kullanabilmesidir. Ben insanların zayıflama kapsülleri ile zayıflamasına karşıyım özellikle zayıf olan kişilerin. Ama şişman ve obez derecesinde olan insanların bu tip ürünlerle zayıflaması gerekmekte. Çünkü onların durumu zaten hastalık haline gelmiş. Şişmanlık bir çok hastalığın sebebi değil midir. Şişman insanın doğum yapması, şişman insanın ameliyat olması bile büyük problemdir. Bizim bir kuralımız var. Zayıflamak ama sağlıklı bir şekilde zayıflamak. Çalışmalarında başarılar dilerim. Saygılarımla...
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Sevgili Cankecan,
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Bizim amacımız da sizin gibi insanları bir nevi bilgilendirmek, kullanacağı ürünler hakkında fikir sahibi etmek. Bunun için elimizden geldiğince paylaşım yapıyoruz. Başarılar dileriz, saygılarımızla. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
merhaba,
tengdakapsulnoktacom sitesinden 3 kere sipariş vermeme rağmen bir turlu alamıyorum, aslında 1 sefer kurye gelmiş ama beni bulamadıgı için donmuş bir daha da gelmedi. sitenin ciddiyetinden hiç emin değilim baska satan kişi yada kurum olup olmadığını ögrebilirmiyim. tesekkurler. |
|
|
|
#5 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Sipariş verebilmeniz için sizlere site adresi veremiyoruz. Çünkü bu tür kapsüllerin/hapların sahtelerinin çokluğu nedeniyle hiç bir siteye güvenmiyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Misafir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Misafir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Sipariş verdim ama henüz gelmedi arayanda olmadı acil kilo vermek zorundayım ne yapsam fayda olmadı lütfen beni arayın acil
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Biz, sanal alemdeki hiç bir ilaç satış sitesine güvenmiyoruz. Bu yüzden size "şuradan alın" da diyemiyoruz. Sizin kendi sağlığınızı ve paranızı riske atmadan yapacağınız en yegane şey, ilk önce bir diyetisyen ile görüşmeniz olacaktır. Eğer diyetisyeniniz ilaçla tedaviyi uygun görürse size nasıl temin edileceğini de söyleyecektir. saygılarımla; y/n |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
benimde acil kilo vermem gerekliydi ve siteden sipariş verdim yalnız göndermediler. şimdi başka bir site buldum ve siparişimden sonre ertesi gün elimdeydi. sunu net söylerimki bu ürün harika.. acayip tok tutuyor simit bile yemek istemiyorsun.. ve sıkılastırdını hissediyorum benim bugün 14. günüm ve su anda tam 6kg verdim. daha ne isterimki...
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
ben 5 gündür kullanıyorum ve 4 kg verdim..bi yan etksini de görmedm ama korktm açıkçası bu kadar hızlı verince kiloları..
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
Arkadaşım 5 GÜNDE 4 kg verdim diyorsun birazda korktum çabuk verince diyorsun.biz burda güvenilir site bulamıyoruz sahte ürünlerden başımızı kurtaramıyoruz bıktık usandık artık bu sahteci üçkagıtçı adilerden diye çırpınıyoruz umudumuz var bulacagız birgün dürüst para kazanmayı 3-5 kere deyil ömür boyu kazanmayı tercih eden bir site diye debeleniyoruz.ama sen 4 kg verdim diyorsun ama nerden hangi siteden aldın yazmıyosun sagol yani.valla ben olsam şu sahtecilere inat bütün internette fac msn dahil sitenin satışlarını patlatırım valla reklamını yaparım kazansın ve kazandırsın diye....e hadi yaz
|
|